گوناگون

زبان ترکی استانبولی چند ترم است؟

زبان ترکی استانبولی از جذاب ترین و رایج ترین زبان ها به شمار می رود و طرفداران زیادی در سر تا سر جهان دارد. یکی از دلایل اهمیت این زبان، جذابیت های توریستی این کشور می باشد که جهانگردان زیادی را به سوی خود جلب می نماید. ایرانیان زیادی به دلایل اقتصادی و تحصیلی به این کشور مهاجرت نموده اند‌.

به همین منظور باید این زبان را به خوبی فرا بگیرند و در صورت مسافرت یا مهاجرت به این کشور به راحتی نیازهای خود را برطرف نمایند. در آموزشگاه زبان ملل این زبان با بهترین تکنیک ها و توسط مجرب ترین اساتید تدریس خواهد شد و دوره های متعددی برگزار می شود.

مسیر یادگیری زبان ترکی استانبولی

یکی از راهکارهای مهم برای یادگیری هر چه بهتر زبان ترکی استانبولی این است که مسیر را به درستی انتخاب نمایید. مطمئنا این عامل می تواند در میزان یادگیری و مدت زمان آن تاثیر زیادی داشته باشد.

این زبان در کل جهان توسط افراد زیادی به عنوان زبان دوم انتخاب شده است و به همین دلیل اهمیت زیادی دارد. اما در جواب این سوال که یادگیری این زبان چقدر طول می کشد، باید گفت که عوامل زیادی روی این مسئله تاثیر دارند.

عوامل مهم در یادگیری زبان ترکی

در مسیر یادگیری زبان ترکی استانبولی باید عواملی در کنار هم قرار بگیرند که مدت زمان یادگیری را تحت تاثیر قرار می دهند‌. مهم ترین عامل انگیزه و هدف زبان آموزان است. برخی از کارشناسان معتقد هستند که اگر تمام مسیر یادگیری این زبان به درستی طی شود، امکان دارد در عرض یک تا دو سال بتوان این زبان را یاد گرفت.

در هر صورت باید در این کار با جدیت و پشتکار قدم برداشت. برای این که بتوان به درستی این زبان را یاد گرفت باید تماشای فیلم و سریال های زبان اصلی را حتما در برنامه خود قرار داد. با این کار شیوه صحیح تلفظ را یاد‌ می گیرید و همچنین دامنه لغات شما بسیار افزایش پیدا می کند.

در ضمن می توانید با فرهنگ این کشور نیز آشنا شوید. از دیگر راهکارهای مهم گوش دادن به موسیقی می باشد که می تواند این فرایند را بسیار لذت بخش کند. همچنین سعی کنید کتاب های مختلف را مطالعه بفرمایید. با این کارها متوجه خواهید شد که تا چه خر سرعت یادگیری زبان ترکی استانبولی بیشتر خواهد شد.

اما نکته مهمی که باید حتما مد نظر داشته باشید و اصلا فراموش نکنید این است که تمرین و تکرار روزانه باید در دستور کار شما قرار بگیرد. تا پشتکار و تمرین در برنامه شما وجود نداشته باشد، رسیدن‌ به هدف کاری سخت خواهد بود و مطمئنا نمی توانید چالش های این مسیر را به خوبی بگذرانید.

آیا زبان ترکی استانبولی سخت است؟

یکی از دغدغه های زبان آموزان و خانواده ها و همچنین علاقمندان به زبان ترکی استانبولی این است که این زبان سخت است و نمی توانند آن را یاد بگیرند. در پاسخ به این افراد باید گفت که یادگیری هر زبانی به غیر از زبان مادری، چالش هایی را برای زبان آموزان به وجود می آورد.

این طبیعت هر زبان دوم است. البته که این زبان به دلیل پیوندی بودن سختی های خاص خود را دارد، اما با این وجود با تمرین و تکرار می توان تمام این سختی ها را پشت سر گذاشت.

اما این نکته را هم در نظر داشته باشید که دستور زبان ترکی استانبولی بسیار منظم است و از قانون خاصی پیروی می کند. در کل باید گفت که جذابیت های این زبان، فرایند یادگیری را بسیار سریع تر می سازد‌. پس با این توضیحات باید گفت که‌ یادگیری زبان ترکی نمی تواند آن قدر هم سخت باشد.

آشنایی با سطوح مختلف زبان ترکی استانبولی

طبق استانداردهای جهانی آموزش هر زبان باید طبق سطوح خاصی صورت بگیرد. این سطوح با توجه به استاندارد اروپایی CEFR طبقه بندی می شوند. زبان ترکی استانبولی نیز از این قاعده مستثنی نیست. آشنایی با این سطوح کار زبان آموزان را راحت تر می سازد. در ادامه توضیح کاملی در این مورد تقدیم خواهیم کرد.

سطح ابتدایی یا A1

افرادی که اصلا آشنایی با زبان ترکی استانبولی ندارند، باید از دوره مبتدی، فرایند آموزش را آغاز نمایند. در این سطح، زبان آموزان با الفبای این زبان آشنا خواهند شد و همچنین کلمات و عبارت های ساده را می شناسند. همچنین می توانند تا حدودی از نظر شنیداری نیز این کلمات ساده را تشخیص دهند. زبان آموزان باید در این سطح نگارش جمله های ساده و کوتاه را آغاز نمایند. به عنوان مثال باید این توانایی را داشته باشند که خود را معرفی نمایند. در واقع با گذراندن این مرحله، سطح مقدماتی آموزش زبان ترکی استانبولی را پشت سر می گذارند.

سطح مقدماتی A2

در سطح مقدماتی پس از گذراندن مرحله اول، می توانید وارد سطح A2 شوید. در این مرحله انتظارات بیشتری از زبان آموزان می رود. آن ها باید این توانایی را کسب کرده باشند که منوی رستوران ها، بروشورهای تبلیغاتی و آدرس های روی تابلوها را به خوبی خوانده و درک خوبی داشته باشند.

توانایی دیگر زبان آموزان در این سطح نگارش نامه های کوتاه و ساده و غیر رسمی می باشد. با گذراندن این سطح، مسیر یادگیری به سمت بالاتری می رود و باید وارد دوره متوسطه شوند که خود چالش هایی را به همراه دارد.

سطح متوسط B1

سطح متوسط نیز دو مرحله دارد و زبان آموزان پیشرفت های زیادی پیدا می کنند. توصیف اتفاقات پیش آمده در دور و اطراف یکی از توانایی های این افراد می باشد. همچنین باید به این حد از دانش زبانی برسند که در مکالمات و گفتار آشنا بتوانند مفهوم اصلی را درک نموده و ابراز عقیده نمایند.

افرادی که در این سطح هستند یا آن را پشت سر گذاشته اند، قادر خواهند بود در سفر خود به ترکیه نیازهای خود را رفع نموده و تا حدودی در مکالمات و مراودات روزانه شرکت نمایند.

سطح B2 در آموزش زبان ترکی استانبولی

اما زمانی که زبان آموزان به دومین مرحله از سطح متوسط می رسند، مطمئنا توانایی های بیشتر و دانش زبانی گسترده تری دارند. این نکته را یادآور شویم که اگر قصد مهاجرت به کشور ترکیه را داشته باشید، می توانید این سطح را بگذرانید و سپس به این کشور مهاجرت نمایید.

اگر در این کشور کنفرانس و سخنرانی داشته باشید، با گذراندن این سطح مطمئنا می توانید به خوبی از پس آن بر بیایید. مهارت شنیداری شما در این سطح افزایش زیادی داشته و می توانید مطالب را به راحتی درک نمایید. ناگفته نماند که در این مرحله باید پشتکار زیادی داشته باشید و از تلاش و تمرین روزانه غافل نشوید چرا که شما دقیقا در دروازه ورود به سطح پیشرفته قرار دارید.

سطح C1

در سطح پیشرفته دانش زبانی در این افراد به حدی افزایش می یابد که قادر به مطالعه پ درک متن های پیچیده و ادبی و علمی خواهند بود. گوش‌ دادن و البته درک اخبار و برنامه های تلویزیونی برای این افراد راحت تر خواهد شد.

زبان آموزان در این مرحله می توانند متن های پیچیده و نامه های رسمی را به نگارش در بیاورند. تاکید ما این است که برای پیشرفت در یادگیری زبان ترکی استانبولی باید برنامه ریزی دقیق داشته باشید و تمرین و تکرار را فراموش نکنید.

سطح C2

هنگامی که زبان آموزان به این سطح از دوره های آموزشی زبان ترکی استانبولی می رسند، در بالاترین سطح آموزش قرار گرفته‌ اند. درک متن های پیشرفته و پیچیده و مطالعه این گونه مطالب از توانایی های این افراد می باشد.

دانش زبانی زبان آموزان در این سطح به اندازه ای است که قادر هستند در موضوعات پیچیده شرکت کرده و با دلیل و منطق منظور و هدف خود را برسانند. تمام این سطوح را در شرایطی می توان به خوبی طی نمود و به موفقیت رسید که همراه با پشتکار و تلاش روزافزون باشد.

دوره های آموزشی در آموزشگاه زبان ملل

در آموزشگاه زبان ملل، دوره های مختلفی برای یادگیری زبان ترکی استانبولی برگزار می شود. در دوره های گروهی، زبان آموزان می توانند در چهار ترم آموزشی، به یادگیری این زبان بپردازند. در تمام این سطوح از کتاب های آموزشی بسیار عالی همچون Istanbul استفاده می شود.

کلاس های ترمیک در هفته دو‌ روز است و هر جلسه حدود ۱۲۰ دقیقه به طول می انجامد. در این دوره های آموزشی سطح و دانش زبانی تمام زبان آموزان ارتقا یافته و با استفاده از برنامه های منظم و تکنیک های آموزشی به روز و تحت نظارت اساتید برجسته زبان ترکی استانبولی را یاد می گیرند.

این افراد می توانند در آزمون های بین المللی نیز شرکت نمایند. در آموزشگاه زبان ملل دوره های خصوصی نیز برگزار می شود. البته باید گفت که برنامه ریزی و تعداد جلسه ها در هفته و بقیه موارد باید با توافق زبان آموزان انجام شود.

سخن پایانی

در راستای آموزش زبان ترکی استانبولی به عنوان یکی از بهترین و رایج ترین زبان ها، خود را موظف دانستیم در مورد دوره های مختلف آموزشی و تعداد ترم ها و همچنین سطوح مختلف صحبت نماییم. شما اگر قصد یادگیری این زبان را داشته باشید باید در سطح مناسب خود ثبت نام نمایید و اگر اطلاعی از این زبان ندارید باید از سطح مبتدی به یادگیری این زبان بپردازید. در کل این زبان در بین ایرانیان محبوبیت زیادی دارد چرا که سفر و مهاجرت به کشور ترکیه افزایش زیادی داشته است. پس با دوره های برگزار شده در آموزشگاه زبان ملل به این هدف مهم دست پیدا خواهید کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا