مرکز پروتز لب در شریعتی

پروتز لب چیست؟
پروتز لب یک روش نیمه تهاجمی است، که برای حجمدهی در لبها استفاده میشود. در گذشته پروتزهای لب برای ایجاد لبهای بزرگ استفاده میشد. اما امروزه پروتزها حالت طبیعیتری پیدا کرده و حجمدهی مناسبی در لبها ایجاد میکنند. افرادی که لبهای بسیار باریک دارند، برای انجام پروتز لب مناسب نیستند. زیرا بافت کافی برای قرارگیری پروتز ندارند. در جراحی پروتزهای پلاستیکی با ایجاد برشهای کوچک داخل لب قرار میگیرند. پروتزهای پلاستیکی دو نوع هستند.
- پروتز پرمالیپ
- پلی تترا فلورو اتیلن منبسط شده
روشهای دیگری برای عمل زیبایی لب وجود دارد. این روشها موقت بوده و مانند پروتز تا چندین دهه حفظ نمیشوند.
- تزریق ژل لب: از ژل (عموما ژل حاوی اسید هیالورونیک) برای برجسته کردن لب استفاده میشود.
- تزریق چربی: از چربی موجود در شکم برای برجسته کردن لب استفاده میکنند.
مراحل انجام: پروتز لب باریک
۱: پروتز پرمالیپ
پروتزهای پرمالیت از جنس سیلیکون جامد هستند. ماندگاری بالایی دارند و تا چندین سال ظاهر خوبی ایجاد میکنند. برخی پزشکان معتقدند، این نوع سیلیکون برای چانه و فک مناسب بوده، اما بهتر است برای پروتز لب استفاده نشود. زیرا خطر اکستروژن دارد. این حالت باعث میشود، پس از برداشتن پروتز روی لب اسکار و یا جای زخم ایجاد شود.
۲: پلی تترا فلورو اتیلن منبسط شده
هر دو نوع پروتز لب ایمن هستند. اما طبق مطالعاتی که در سال ۲۰۰۲ انجام دادهاند، به این نتیجه رسیدهاند، که پلی تترا فلورو اتیلن در واکنش با بافت لب مناسبتر است. این پروتز نسبت به پروتز سیلیکونی نرمتر بوده و راحتتر فشرده میشود. به همین دلیل ظاهر لب طبیعیتر دیده شده و شخص کمتر آن را احساس میکند.
مراحل انجام پروتز لب
پروتز لب یک عمل زیبایی است، که عموما در مطب یا کلینیک انجام میشود. برای انجام پروتز لب باید به دکتر زیبایی خوب مراجعه کنید.
دکتر زیبایی ابتدا در ناحیه مورد نظر از بیحسی موضعی استفاده میکند. پس از بیحس شدن لب، پزشک در هر دو گوشه دهان برشی ایجاد میکند. در برشها یک گیره قرار داده میشود. بعد از باز شدن گیره پروتز را داخل لب قرار میدهد. با جایگیری پروتز گیرهها برداشته شده و برش با بخیههای کوچک بسته میشود.
در صورتی که حین عمل نیاز به اقدامات بیشتری نباشد، کل زمان جراحی ۳۰ دقیقه طول میکشد.
انواع مدل پروتز لب
پروتزهای لب سایزهای مختلف دارند. جراح با توجه به آناتومی لب و میزان حجم لازم اندازه مناسب را تعیین میکند. ممکن است، مراجعه کننده زمان مشاوره از پزشک متخصص زیبایی بخواهد، پروتز لب اردکی یا مدل لب روسی را انجام دهد. پزشک با توجه به مدل لب شخص و سایز پروتز برای آن فرم خاص تصمیمگیری میکند.
بیشتر پزشکان به مراجعهکنندگان پیشنهاد میکنند، پروتز لب طبیعی را انتخاب کنند. زیرا احتمال پشیمانی در مدلهای فانتزی بیشتر است. اگر میخواهید لبهایتان متفاوت از حالت طبیعی باشد و به دنبال پروتز لب خیلی بزرگ هستید، تزریق ژل یا چربی گزینه بهتری است. زیرا این روشها موقت بوده و پس از مدتی فیلر یا چربی جذب میشوند.

ماندگاری پروتز لب چقدر است؟
ماندگاری پروتز لب بسیار زیاد است. این روش یک گزینه بلندمدت محسوب میشود. پروتزهای سیلیکونی دوام بیشتری داشته و گاهی تا چند دهه ماندگاری دارند. ماندگاری روشهایی تزریق چربی حدود ۵ سال است. اما روش موقت تزریق ژل لب، از ۶ ماه تا یک سال، با توجه به برند استفاده شده، دوام دارد. اگر تمایلی به تکرار عمل زیبایی ندارید، میتوانید با استفاده از جراحی پروتز تا چندین سال ظاهر لبهای خود را تغییر دهید.
نکات مهم قبل از عمل پروتز
اگر فرد سیگاری هستید، حتما باید قبل عمل از کشیدن آن خودداری کنید. پزشکان عموما توضیه میکنند، از ۴ هفته قبل عمل سیگار نکشید. زیرا مصرف تنباکو و نیکوتین بهبود زخمها را با مشکل مواجه میکند. مصرف داروهای رقیقکننده خون مانند مسکنها و مکملهای گیاهی باعث افزایش خونریزی پس از عمل میشود. همین موضوع احتمال عفونت را افزایش میدهد.
بهتر است بداتید بهترین مرکز تزریق چربی در شریعتی

خطرات و عوارض جانبی پروتز لب چیست؟
ضرر پروتز لب بسیار کم بوده و به طور کلی بیخطر است. اما مانند هر عمل جراحی احتمال عوارض جانبی وجود دارد. احتمال ایجاد عوارض پروتز لب بسیار کم است. پس از بهبودی زخمها میتوان فعالیتهای روزمره را از سر گرفت. برخی از این عوارض شامل موارد زیر است:
- خونریزی
- عفونت
- حساسیت به مواد بیحسی (لیدوکائین)
- حساسیت به مواد پروتز
در صورت مشاهده هر یک از عوارض زیر حتما با پزشک خود تماس بگیرید.
- حالت تهوع شدید
- خونریزی بیش از حد
- تشدید درد در محل برش
- تنگی نفس
- درد قفسه سینه
- استفراغ
- تورم در پاها
- افزایش تخلیه چرک
هشدار:
در برخی موارد ممکن است، پروتز حرکت کرده و جابجا شود. اگر چنین اتفاقی بیفتد، باید یک جراحی ترمیمی انجام شود. عمل پروتز یک گزینه بلند مدت محسوب میشود. برخی افراد ممکن است، پس از انجام جراحی از ظاهر لبهای خود راضی نباشند. در این حالت برای برداشتن پروتز باید دوباره عمل انجام شود.
آیا تکنیک های دیگری هم به جز تزریق مواد، برای برجسته سازی لب ها وجود دارد؟
بله، مانند پروتزها که به صورت نوارهایی در داخل لب ها استفاده می شود.
از نسوج مختلفی از خود بدن شخص نیز جهت پر کردن لب ها می توان استفاده کرد، از جمله ساختارهای تاندونی نظیر بعضی از تاندون های اندام فوقانی و بعضی از ساختارهای فاشیایی بدن.
روش جراحی دیگری نیز وجود دارد که طی آن جراح، قسمت های کوچکی از پوست نزدیک لب ها یا داخل دهان را برش داده، خارج کرده و آن را به حجم داخل لب ها اضافه می کند، اما این تکنیک به لب ها زیاد حجم نمی دهد، بلکه بیشتر لب ها را مقداری به سمت بیرون برجسته می کند.
مزایای جراحی برجسته سازی لب ها:
مزایایی که تزریق ژل با بزرگ ترکردن لب ها برای بیمار دارد شامل بهبود چهره بیمار و بالا رفتن اعتماد به نفس میباشد. تزریق ژل برای حجیم کردن لب و تزریق چربی و پروتز لب می تواند هنگام بدشکلی لب ها با افزایش سن و نامتعادل بودن لب و باریک بودن آن بایک مراجعه به مطب پزشک انجام شود ولب های بیمار بزرگتر و حجیم تر از قبل شود.
داشتن لب های برجسته به طور غیرارادی می تواند نشانه های جوانی باشد. زمانیکه سن خانمها افزایش میابد استروژن پوست آنها کاهش میابد لب های آنها حجم خود را از دست میدهد و نازکتر ازقبل میشود استفاده از رژلب و برق لب میتواند لب ها را حجیم ترنشان دهد اما به طور موقت میباشد .اما خانم ها با استفاده از تزریق ژل در لب می توانند لبهای خود را حجیم تر کنند و به دوران جوانی خود بازگردند به صورتیکه هرگز مانند قبل نمی باشند.
از سال ۲۰۰۰ بسیاری از مواد و تکنیک ها پیشرفته ترشده اند و انجام این روش ها بیشتر مورد رضایت بیماران میباشد و نتیجه بخش تر از قبل میباشد.میزان تزریقاتی که جراح برای بیمار انجام میدهد استفاده از سوزنی میباشد که به اندازه ضخامت موی انسان میباشد ودرحدود ۳۰تا ۳۱ اندازه آن است ودر لب بیمار تزریق میشود.اگرچه موادبی حسی دراکثرمواقع برای بیماران تزریق میشود. تزریق به منظور بزرگ کردن لب و گونه دوام و ماندگاری همیشگی را ندارد برای این منظور می توان از پروتز لب و گونه استقاده کرد.

عوارض اعمال جراحی برجسته سازی لب ها چیست؟
مطالعات متعددی نشان داده اند که برجسته سازی لب ها با چربی به صورت پیوند چربی یکی از بهترین روش های تقریبا دایمی و مناسب است اما باید از برجسته کردن بیشتر از حد با این روش پرهیز کرد، چرا که نتایج ظاهری بسیار ناخوشایندی را ایجاد می کند. از عوارض تزریق چربی می توان به ایجاد برجستگی های دانه دانه و نیز فرورفتگی ها اشاره کرد. عوارض مهم که گاه ممکن است روی دهند شامل قرمزی، تورم، خارش در محل تزریق و یا خون ریزی، حرکت پروتزها یا خارج شدن پروتزها از قسمتی از لب است.
البته در اکثر موارد تورم و کبودی ها ظرف چند روز تا یک هفته بهبود می یابند. بعضی از بیماران به مصرف بی حس کننده های موضعی نظیر لیدوکایین حساسیت دارند. در موارد بروز حساسیت آلرژیک به قسمت های حساسیتی کلاژن، از تزریق کلاژن باید پرهیز کرد. البته احتمال بروز عوارض ناخواسته دیگری نیز وجود دارد که شامل ایجاد زخم، بروز اختلالات انعقادی خون، عفونت و ایجاد بافت اسکار در لب ها است.
در بیمارانی که دیابت، لوپوس یا بیماری های بافت هم بند دارند یا در بیمارانی که فشارخون شدید و غیر کنترل شده یا عفونت های راجعه تبخال یا تبخال فعال دارند، برجسته سازی لب ها انجام نمی شود. همین طور در افراد سیگاری به دلیل آنکه روند ترمیم زخم کندتری دارند، انتظار بروز عوارض بیشتر است.
همراه ما باشید با: هزینه فیشیال صورت در سال ۱۴۰۳